Szerzők

Utolsó kommentek

Címkék

Ady Endre (1) Ágai Ágnes (1) Albert Camus (1) Ancsel Éva (1) Angela Murinai (1) Áprily Lajos (4) Arany-Tóth Katalin (1) Babits Mihály (1) Békés Pál (1) Benedict Wells (1) Berkesi András (1) Berta Ádám (1) Cholnok Viktor (1) Clarice Lispector (1) Clive Staples Lewis (1) Csernus Imre (1) Csorba Győző (1) Danielle Steel (1) Dan Millman (1) döntés (1) Dutka Ákos (1) Edward Gibbon (1) Emily Dicinson (1) Erin Morgenstern (1) Fecske Csaba (1) Fernando Pessoa (1) Gárdos Péter (1) gondolatok (1) Hamvas Béla (2) Harriet Beecher Stowe (1) Helene Uri (1) Hermann Hesse (2) Ibusze Maszudzsi (1) idézetek (15) időszerű (2) Iselin C. Hermann (2) Jean-Pierre Montcassen (1) Jeanette Winterson (1) Jodi Picoult (1) John Ajvide Lindqvist (1) Jókai Anna (1) Jón Kalman Stefánsson (3) József Attila (2) Juhász Gyula (1) Just Béla (1) Kálnay Adél (1) Karácsony Benő (2) Kari Hotakainen (1) könyv (3) Kosztolányi Dezső (1) Márai Sándor (9) Móricz Eszter (1) Müller Péter (1) Muriel Barbery (1) Neil Gaiman (1) Nichita Stanescu (1) Nick Vujicic (1) On Sai (1) Ossian (1) Ottlik Géza (1) Parti Nagy Lajos (1) Paulo Coleho (1) Percy Bysshe Shelley (1) Petőcz András (1) Pilinszky János (2) Popper Péter (4) Radnóti Miklós (1) Reményik Sándor (1) Richard Paul Evans (1) Sánta Ferenc (1) Sara Raasch (2) Sárhelyi Erika (2) Sarkady Sándor (1) Sólyom Anna (1) Szabó.T.Anna (1) Szabó Magda (2) Szepes Mária (1) Tóth Krisztina (1) Truman Capote (1) Váci Mihály (1) Várnai Zseni (1) vers (2) video (2) Wass Albert (2) Weöres Sándor (1) Witi Ihimaera (1) Zelk Zoltán (1) zene (1) Címkefelhő

2011.10.13. 13:21 Amerika24

autumn__m224cc40e

.

Ha majd az ősz
összegyűjt minden bánatot, s vele
a lelkemet behinti csendesen:
eljössz-e vigasztalni, kedvesem?

.

/Wass Albert/

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagok2.blog.hu/api/trackback/id/tr796161753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miles Christi 2011.10.24. 21:11:02

Hm. Gyönyörű. Szinte tökéletes. Milyen lehet a szeme? Kék? Zöld? Esetleg barna?

csillagok2 2011.10.27. 12:40:07

Miles! ...:)...egyszóval ez az a típus, aki neked bejön... ...szerintem zöld szeme lehet...de hát így profilból nem lehetünk teljesen biztosan...

skyppy 2011.10.28. 04:17:48

szerintem barna.....:-)

miles Christi 2011.10.28. 12:06:31

:) tipus? Ő tipus? :))) Akkor igen. Ez a tipus bejön. :) Nézzétek meg! :) Annyira nincs rajta semmi túlzó, és mégis mindenből valamennyi, hogy már ez a "tökéletesség" a túlzás. :) A haja. Szőkés-barnás. Nem től szőke, nem is határozottan barna, ha fetett, akkor is világosbarna lehet az alapszine. Inkább hullámos, mint sima, de nem kifejezetten göndör. A füle mellett a rövidke hajszálak mutatják, hogy természetes állapotában sem sima, bár, lehet, hogy bodoritott. :) Nézzétek meg a szemöldökét, a szempilláit, határozott, de nem túl vastag, ráadásul szintén világos, ebből látszik, hogy a haja sem lehet sötét. :) Az orra, a füle... se nem nagy, se nem túl kicsi, arános az arcával. Az orrhát egyenes, akárcsak a száj, illetve az talán enyhén görbül, de csak nagyon keveset. Az ajkai nem túl keskenyek, de nem is túl húsosak. Az alsó ajka kissé vastagabb és egészen enyhény leliffed, ez ad a lány arcának egy kis plusz érzékiséget. hm. ... :) Az egész lányból árad a lágyság, de nem a határozatlanság. Kellhet egy féfinak ennél több? :) Képzeljétek el: félig feléd forditja fejét, rádnéz....és már az sem számit, milyen szinű a szeme. Talán az sem érdekelne, ha közben szétesne a világ. :) :)

csillagok2 2011.10.31. 10:46:23

Miles! :)...megleptél...így més sosem olvastalak... ...én nőből vagyok, így ilyen véleményt sosem tudnék nyilvánítani... ...s vajon mit szólsz a mai nőhöz ? /felül / őt milyennek találod ?

skyppy 2011.10.31. 13:11:18

:-)) miles aaaaaannyira szépen leírtad, hogy az már túlzó....egyébként nőket ne kérj ilyesmire...férfiakkal vitasd ezt meg:-))))

még nincs 2012.11.10. 10:04:06

"Képzeljétek el: félig feléd forditja fejét, rádnéz....és már az sem számit, milyen szinű a szeme. Talán az sem érdekelne, ha közben szétesne a világ. :) :)" Hmmm! :)) ... Ezt már éreztem ... ez a szerelem ... Csak elötte van még valami, amit nem tudtál megfogalmazni pontosan, hogy milyen is. Ill. milyennek "kéne" lenni. Ez minden pasinál más. És bele van égetve a tudatba. (nem az anyára haonlit!!!!) Ahogy ez tévesen tudják! Szerintem inkább valamelyik rokon, vagy talán ovis emlék ... (vagy szomszéd ??? xd) Ovis korra tenném. Az biztos kis korban kialakul, szerintem a törődés, lehet benne, és a mosoly amit mindig adott !!!! "arca nincs, de a "formája" hajviselete, TEKINTETE !! megmarad ... és csak "késöbb" tudatosul. (mondhatnám csúnyán skin-nek is kilóméterekről kiszúrja a pasi, és keresi a tekintetet ... :) szóval amelyik tetszik. Talán elgondolkodtató az, hogy a nőcik miért a kűlsőjükön változtatnak először, nem? Ill MINDEN pénzt képesek erre költeni. De miért is??? Valakinek akarnak tetszeni ??? ((nem jó megoldás)) Ha 1 szóval szeretném mondani mi az akkor a Tisztaság lehet az ... ((TERMÉSZETESSÉG!!!)) Nó segédeszközök, mű .... izék, nem sorolom, mind zsákutca. (hosszú távon!) .... és a pasi milyen legyen (?) ... Amelyik a külsőtben keresi a válasz az SOSEM találja az "igazit" hisz az a szeretetben van! :))
süti beállítások módosítása